800+ fans - bli också!

Sockerfri.com on Facebook

Sockerfritt sortiment

« Tillbaka

VIP-pris -30% [LCHF-Socker]

Socker utan socker? LCHF-socker - Ja! Det smakar, känns och ser ut som socker. LCHF-socker är ett naturligt sötningsmedel med GI noll (0) och noll kalorier (0)!

LCHF-socker är ett naturligt sötningsmedel som tillverkas ur vanligt druvsocker genom en jäsningsprocess, sk. fermentering. Det är ett likartat sätt som för tillverkning av till exempel för soja eller yoghurt. Efter jäsningen torkas, filtreras och kristalliseras produkten.

LCHF-socker består till 100% av erytritol, som i naturen finns till exempel i vindruvor, meloner och svampar, och även i jästa livsmedel såsom vin, vissa ostar och i sojasås. Människan har nyttjat erytritol lika länge som hon lagt in livmedel via jäsning - alltså i tusentals år.
 
LCHF-socker är INTE socker eller fruktsocker, eller t ex aspartam eller sucralos. LCHF-socker är ett helt nytt, unikt sötningsmedel. LCHF-socker är kalorifri som de konstgjorda sötningsmedlen, men en lika naturlig produkt som vanligt socker.

En bättre kombination får du leta efter - men behöver inte det längre! Passar till tex. bakning, sötning och tillverkning av godis.

Bakverk som görs av jäst kräver en jäsningstid som är längre än normalt. Söttman är ca 75% jämfört med vanligt socker.

  • Kcal (0) noll
  • GI (0) noll
  • Absorberande kolhydrater (0) noll
  • Samma kristallisering och massa som socker
  • Passar diabetiker - höjer inte blodsockret alls
  • Ingen laxerande effekt – vänlig för magen
  • Förvandlas inte till fruktos – ingen påverkan på levern
  • Orsakar inga hål – tandvänlig
  • Naturligt sötningsmedel – inte konstgjort

Erytritol är menat att användas i livsmedel, och är trygg att användas även i större mängder. Godkänd i Japan, USA och nu även i EU. Källa: Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174). Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174


Köp 5 normalprissatta produkter
så får du köpa denna till VIP-pris!

Köp rejäl mängd - till rejält billigare pris!

 

Bästa kund!

Beställning av VIP-prissatta produkter förutsätter ett köp av 5 normalprissatta produkter på samma gång.

Om antalet underskrids kan vi inte ta emot din beställning, eller är tvungna att manuellt gå igenom beställningen och korrigera den, vilket leder till förlängd behandlingstid.

Alla beställningar korrigeras till att uppfylla våra VIP-förmånsvillkor och prissättning.

Pris:62.90 kr89.90 kr